Premiem excelența

Suntem într-o colaborare continuă cu mediul academic din Craiova și ne propunem să sprijinim studenții cu rezultate remarcabile.

Astfel, studenții participanți la programele “Performanță în PCA – Programarea calculatoarelor și Algoritmica” și “Performanţă în Informatică – Metode şi tehnici de programare” sunt beneficiari ai colaborării cu Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică prin intermediul programului de burse private, cursuri, mobilități și echipamente de laborator.

În plus, prin Departamentul de Informatică al Facultății de Științe din cadrul Universității din Craiova, împreună cu “Asociația pentru Tehnologii Computaționale”, am contribuit la acordarea de premii în cadrul competiției ”Studenţi informaticieni de excepţie” prin acordarea a 8 burse private studenților din anii II și III. Evaluarea lor s-a bazat pe rezultatele academice, participarea și premiile obținute în competițiile studențești.

Ne dorim să felicităm pe toți cei care contribuie la inspirarea generațiilor actuale și viitoare prin evidențierea performanței!

Why we get involved

Continuous learning is the key to doing amazing things in the world of technology. We want to be involved in education, preparing young people for the challenges and opportunities that awaits them in this innovative field, because the future can only belong to well-prepared individuals.

Acest site folosește cookie-uri și date personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. Continuarea utilizării presupune acceptarea lor.